Αποτέλεσμα εικόνας για Ελληνική Εταιρεία Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών

Σας ενημερώνουμε ότι η Ελληνική Εταιρεία Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΕΠΥ) με τη συνεργασία Σχολών και Τμημάτων Μηχανικών Υπολογιστών και Πληροφορικής, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Εφαρμοσμένης Πληροφορικής των Ελληνικών Πανεπιστημίων και Τμημάτων Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων των ΑΤΕΙ διοργανώνει τον 29ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Πληροφορικής 2016-2017.
Ο εν λόγω διαγωνισμός αποτελεί το Εθνικό σκέλος της Διεθνούς Ολυμπιάδας Πληροφορικής που διεξάγεται κάθε χρόνο υπό την αιγίδα της UNESCO.

Παράλληλα, η ΕΠΥ, όπως κάθε χρόνο διοργανώνει και φέτος προπαρασκευαστικά μαθήματα για τους συμμετέχοντες στον 29ο Πανελλήνιο μαθητικό Διαγωνισμό Πληροφορικής. Τα μαθήματα θα είναι χωρίς κάποια οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες, παρά μόνο τα έξοδα τους για να παραστούν στο προκαθορισμένο μέρος. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να διαβάσουν τις σχετικές οδηγίες και συμπληρώσουν τη φόρμα στη διεύθυνση: https://goo.gl/forms/YF8SVh9CZfulOP7u1

Περισσότερα:

  1. Προκήρυξη
  2. Θέμα
  3. Κανονισμός